menu_closeBACK

Pályázatok

Technológiafejlesztés az ALU-CUTTING Hungary Kft-nél

A projekt tartalmának bemutatása:

Európa legmodernebb precíziós CNC vágógépével rendelkező vállalkozásunk fő profilja az ipari alumínium forgalmazása, vastag lemezek darabolása, alumínium tömbök vágása és méretre szabása. Elsődleges profilunk alumínium vastaglemezek vevői igények szerinti méretre vágása, melyhez jelenleg már 2 db Schelling-típusú tárcsafűrésszel, és ca. 200-250 tonna raktári készlettel rendelkezünk. Cégünk fő motivációja a vevők igényeinek maximális kielégítése, amelyhez elengedhetetlen a rugalmasság és egy dinamikus csapat közös munkája.
Logisztikai rendszerünk segít a gyorsabb és pontosabb kiszolgálásban, mellyel egyedülállóan rövid idő alatt tudjuk ügyfeleink kérését teljesíteni. Figyelmünk középpontjában a pontos, megbízható és gyors munkavégzés áll, hogy ügyfeleink alapozhassanak munkánkra és zökkenőmentesen előre tervezhessék a kapcsolódó munkafázisokat.
Cégünk számára valós szükségletet jelent a projekt keretein belül megvalósuló kapacitásbővítés, ezáltal a munkafolyamatok gyorsítása, teljeskörűvé tétele. Ennek érdekében kívánunk a 2562 ’08 – Fémmegmunkálás tevékenységünkhöz kapcsolódóan 1 db TCM-FHB30-F1 HV elektromos homlokvillás targoncát és 1 db stretch fóliázó gépet beszerezni.
A piacon lévő cégek közül mi a minőség mellett a vevőink minél gyorsabb kiszolgálására helyezzük a hangsúlyt. A modernebb szállítóeszközök biztosítják az alumínium szektorra is jellemző erős piaci versenyben kiharcolt helyünk további megtartását, így biztosítva a fejlődés alapjait, melynek köszönhetően a forgalom várható bővülése további munkaerő igényt fog jelenteni.
Az AVVOLGIPACK 80SE félautomata körpályás stretch fóliázó gép beszerzésével jelentősen gyorsabban tudjuk majd a megrendelőink számára szállításra előkészíteni a megrendelt termékeket. A TCM-FHB30-F1 típusú elektromos homlokvillás targonca beszerzésével jelentősen fel fog gyorsulni maga a rakodási folyamat is, melynek következtében lényegesen rugalmasabban és gyorsabban tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.
A fejlesztéssel a már cégünk alkalmazásában álló értékes munkaerő vállalkozásunknál tartása, hosszú távú foglalkoztatása valósul meg. A cégünknél a munkavállalói állomány stabil, melyet egyrészt a megrendelések határidőre történő teljesítése indukál, másrészt a beszerzésre kerülő targonca igényli a szakember meglétét is. Célunk a létszámunk megtartása, teljes időszak átlagában ez 24 főt jelent.
A projekt elvárt eredménye a vállalkozás növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása, a meglévő munkahelyek megtartása, piaci pozíciónk erősítése. Jelen beruházás javítja a technológiai felkészültségünket, versenyképességünket és erőforrás-hatékonyságunkat egyaránt.

Alaposság Céltudatosság
Hatékonyság

Alumínium vágat
kalkulátor

Los Angeles

ALU-CUTTING HUNGARY

Alaposság
Céltudatosság
Hatékonyság

mail_outline