menu_closeBACK

Alaposság

Céltudatosság

Hatékonyság


Az Alu-Cutting Hungary alapítói több mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött hozták létre Európa legmodernebb precíziós CNC-vágógépével rendelkező vállalkozásukat, melynek fő profilja alumínium félkész-ipari termékek forgalmazása, vastaglemezek darabolása, alumínium tömbök vágása és méretre szabása.

Cégünk fő motivációja a rugalmasság, amelyet egy dinamikus csapat munkája támogat, hogy ügyfeleinknek igényeit maximálisan, minél magasabb hozzáadott értékkel tudjuk kielégíteni.

Logisztikai rendszerünk segít a minél gyorsabb és pontosabb kiszolgálásban, mellyel egyedülállóan rövid idő alatt tudjuk a vevői rendeléseket teljesíteni.

Európa legmodernebb hengerműveiből szerezzük be a legmagasabb minőségű alapanyagokat, amelyet hazai szakemberek készítenek elő vevőink igényei szerint.

Világviszonylatban is a legmodernebb, legújabb gépsorral dolgozunk, mely a legprecízebben készíti el a méretre vágatott darabokat.

Szakembereink felkészültek mind az egyedi megrendelések kielégítésére, mind a hosszú távú, nagy mennyiségű megmunkálási feladatok ellátására.

Szakmai tanácsadás keretében segítünk a megfelelő ötvözet és kivitel kiválasztásában, akár a legkisebb megrendelés esetén is. A megrendelésre került anyagokhoz pedig minőségi bizonylatot is tudunk biztosítani.

Cégünk hitvallása, hogy minden egyes felmerülő problémát, kérdést maximális odaadással a saját feladatunkként kezelünk!

Működésünket az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási keretrendszer szerint kialakított folyamatok teszik szabályozottá, ellenőrizhetővé, transzparenssé.

A cégvezetés a működés alapfeltételének tekinti az alkalmazható követelmények teljesítését, és elkötelezett a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt.

Elvárjuk, és támogatjuk, hogy munkatársaink mesterei legyenek az alkalmazott technológiák megvalósításában, precízek, rugalmasak, teljesítmény orientáltak, minden tekintetben megbízhatók és lojálisak legyenek cégünkkel.

Cserébe biztosítjuk azt a korszerű infrastruktúrát, biztonságos munkakörülményeket, és versenyképes kompenzációt, amely támogatja a magas színvonalú munkavégzést.

Mindazoknak, akik az Alu-Cutting Hungary Zrt. részére, vagy megbízásából munkát végeznek, minden tevékenységét a minőség iránti elkötelezettség kell, hogy vezérelje, éppen ezért ennek tudatosítását és megvalósítását egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük.

Dunakeszi, 2021.09.01.

HUN Tanúsítvány
letöltés
ENG Certificate
letöltés
ACH - Minőségpolitika
letöltés

Alaposság Céltudatosság
Hatékonyság

Alumínium vágat
kalkulátor

Los Angeles

ALU-CUTTING HUNGARY

Alaposság
Céltudatosság
Hatékonyság

mail_outline