menu_closeBACK

Ajánlat kérés

Karrier


Az Alu-Cutting Hungary csapatánál karriert kezdeni egyedülálló élmény. Több annál, mint egy sima értékesítői pozíció: lehetőséget nyújt, hogy olyan cég részese legyen, amelyik az egész magyarországi vastag alumínium piac hatására legyen.

Mit kínálunk? Izgalmas tele újdonságokkal, változatos feladatokat egy nemzetközi csapatban. Előrelépési lehetőséget, folyamatos szakmai fejlődést és állandó precizitást. Végül, de nem utolsósorban az ACH- csapatában dolgozók igen széles iparágakban tudják biztosítani a kívánt alumínium ötvözeteket.

Kollégáinktól azt várjuk, hogy tudásuk legjavát nyújtsák, legyenek nyitottak minden egyes partner számára, munkájukat pedig mindenkor úgy végezzék, hogy azzal kiérdemeljék munkatársaik és partnereink töretlen bizalmát.

Olyan munkakörülményeket és környezetet teremtünk, amely értékesítésben a maximálisát tudja kihozni Önmagából. Cégünk egy dinamikusan változó üzletágban tevékenykedik, ahol piacvezető pozíciónkat csak úgy tudjuk megőrizni, ha üzleti rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, munkánkat mindig a legmagasabb szintű szakmai ismeretek birtokában látjuk el.

Ezért különösen nagy hangsúlyt helyezünk az anyagismertek továbbfejlesztésére. Munkatársaink rendszeres szakmai és vezetői tréningeken vesznek részt, valamint támogatjuk egyéni továbbtanulási terveiket is.

Értékesítésben jártas és ezen belül is az alumínium vastag lemezek piacán ismeretekkel rendelkező kollégák jelentkezését várjuk. jelentkezők az alábbi felületen keresztül töltheti fel önéletrajzát.

Önéletrajz beküldése

Alaposság Céltudatosság
Hatékonyság

Alumínium vágat
kalkulátor

Los Angeles

ALU-CUTTING HUNGARY

Alaposság
Céltudatosság
Hatékonyság

mail_outline